A csomagom kesz van, a kuszobon all.

Mar kedden visszajottem, azota huzom ezt a bejegyzest. Sot azota a csomagot is kipakoltam. A repter fele a kocsiban hallottam, hogy never be the same again, meg hogy I need a hero. Meg vekengek, mint a venasszonyok, de majd alszom gyorsan sokat, es jo lesz. Ujra itthon vagyok, tavol otthonrol, most talan jo is kicsit a maganzarka. 

Szoval otthon voltam a mult heten, jol kitalaltam, hogy vegre megyek bringazni. Aha, persze. Csutortokon nyilvan szakado esore ebredtunk, penteken meg csak ugy tunt, hogy amint bringara ulok, maris esni fog.  Termeszetesen nem volt tobb szabadidom, amikor mehettem volna… Node mindegy, megsimogattam a kis Traktort, es megigertem neki, hogy fogunk mi meg egyutt nagyokat esni.

Ezt leszamitva jo volt a nepeket latni, Sipivel elmenni trambulinozni (a het legjobb programja volt, ilyet akarok meg :)) aztan kiulni a Margit-szigetre, es ejjel 1kor eszrevenni, hogy lekapcsoltak a varosban a villanyt, Ricsivel a koszalo medveket keresve felmenni a kilatoba csillagesre, es nem utolso sorban osszefutni szep sorban mindenkivel, aki fontos. Budapest meg mindig a vilag legszebb varosa, most nehezebb szivvel hagytam ott, mint elsore.

Aztan ennyi, kicsit sikerult befordulni, de majd a hajamnal fogva kirangatom magam, mondjuk holnap elmegyek kirandulni, meg ha Peti aldasat adja, benevezek egy masik felmaratonra. Az monjduk kicsit kemenyebb lesz, mert nem full sik, raadasul most a support team sem lesz velem, de hat kemeny vagyok mint a fagyott eger, ugyhogy valami majdcsak lesz. Legrosszabb esetben elfaradok.

Igazabol jobban megviselt az otthonlet, mint gondoltam, ugyhogy most megint nem megyek egy darabig. Itt szepen berendezkedek, es surgosen veszek egy biciklit. Meg par macskat, hogy en legyek a bolond macskas lany. Egy kis reszem most otthon maradt, vigyazzatok ra meg magatokra, ne torjetek meg jobban ossze.

Ugyhogy legyetek jok, ha tudtok, a tobbi nem szamit.