Nézelődtem itt a blogon, és ha már évforduló, pont belefutottam ebbe a bejegyzésbe, ami éppenpont egy éves. Egyrészt hiszti, ami idén éppen rendben van, és elvagyok a kis életem folyásával, de van benne egy kívánságlista. Nézzük csak, mi minden teljesült egy év alatt:

  1. Világbéke – azt hiszem, ezen még dolgozni kell 🙂
  2. Bianchi Superpista – hát Superpistám ugyan nem lett, de helyette az új családtag már beköltözött a KicsiKocka személyében. Nem celeste kék, hanem kék-narancssárga, mint a Traktor, igazán hozzám illő személyiség. És majd le is mosom kicsit, hogy szép legyen a hétvégére. És természetesen szívem szerint vele meg a Traktorral aludnék hármasban. Mit tesz az emberrel a szerelem… 🙂
  3.  Veela mez – hát ilyenem még nincs, de ami késik… Az a vonat. Szerencsére arról is leszoktam.
  4. Új cipő – na az van, csak már nem új. Mindenesetre királyság, hogy nem lépek ki belőle, és szép fehér. Volt.
  5. Hosszú kesztyű – van, kettő is. Az egyik téli, jó meleg, de hagy kívánnivalót maga után, úgyhogy jövőre muszáj lesz egy kicsit komfortosabbat választani. Amivel meg tudom fogni a kulacsot, és nem csúszik ki a kezemből. A másik, amit Sipitől kaptam, Traktor-kék, és nagyon kényelmes. Még nyárra is elmegy, ha nincs túl meleg.
  6. Háromnegyedes nadrág – nos, az úgy volt… Szóval van, meg el is estem benne és elszakadt, de most a nagyobb gond, hogy olyan jól elpakoltam biztonságos helyre, hogy most fogalmam sincs, hogy hol van. Hogy is volt, hogy idén összeszedettebb leszek? 🙂
  7. Fotokromatikus napszemcsi – a Salzon beszereztem egyet, az egyik legjobb beruházás volt. És csak egy kisebb vagyon.
  8. -5 kg. Hm, nem szeretném kommentálni :))) (de annyit hozzátennék, hogy jobb formában vagyok, mint húszas éveim elején)
  9. Hosszúhétvége – a legutóbbi snowboard után elememben vagyok, és annyi terv van, hogy most így jó. Azért a hosszúhétvége ellen nem fogok tiltakozni.
  10. A lánctányérfülbevaló – ezt is beszereztem, szintén a Salzon (kicsit költséges buli volt… :)), illetve van egy új, láncszemekből készült is. Azt majd holnap felavatom.

+1. Az első 10-ben végezni a Topmaratonokon: Done. Idénre merészebb terveim vannak, és már csak egy hónap van az első versenyig. Addig még sok hegyet kell megmászni, remélhetőleg az erdőbe is be lehet lassan tévedni.

Szóval na, most akkor menjünk lassan versenyezni 🙂