2016. november 13. vasárnap, délelőtt 10 óra.

Odakint verőfényes napsütés, 3 fok. Gyakorlatilag tél, de úgy megtetszett, hogy kedvem támadt egy órát lazán tekerni. Úgyis le kell mosni a Traktort, mert a dobogókövi sár már rákövült.

Előkotrom az összes tél cuccomat: dupla zokni, dupla nadrág, aláöltőző, mez, télikabát, sál, sapka, hosszúkesztyű. Mikor így teljes harci díszbe vágtam magam, gyors check: lapos a hátsó kerék. Szupi, már izzadok, de így nem lehet elindulni. Elő a pumpát, bemelegítésnek 2,2 bar.

Majd megkeresni, hogy honnan süvít kifelé a levegő… Gyakorlatilag olyan lendülettel ereszt, hogy lett egy lökhajtásos bringám, de ezzel most nem tudok elindulni. Akkor ma nem bringázok…

Ellenben Zoli kitalálta a frankót:

Csak tape legyen kéznél

Csak a Tape

Szóval igen, a Tape ismét bizonyított: leragasztottuk a defektet, hogy legalább a mosóig eljussak, mert így belsőt se lehet beletenni.

Mindenesetre most szép tiszta (és lapos…) aztán majd kerül bele egy belső, télire elmegy, tavaszra meg egy rendes felni, amiből nem tűnik el a tej két hónap alatt. De ha már itt tartunk, Sipi, hogy is van az ZTR Crest? 🙂