Hát ez a hétvége pontosan egy villanás volt…

Péntek estére tettük át az idei első focit, amire gyenge kezdés után erős visszaesés volt jellemző. Egyikünknek sem ment jól, és valahogy mintha ezen a szinten megrekedtünk volna. Mindegy, majd legközelebb jobb lesz. Monjduk a mai session-t pont tervezem ellógni, és helyette filmet nézni egy üveg nutellával lenyomni az előírt szobakondit.

A hétvégére visszatérve, sikerült igazi lányos programot válasszak, kivételesen a szó szoros értelmében: szombatra Malvin keresett egy alanyt portréfotózásra, és mivel én meg szeretek szerepelni (ugyan, ki gondolta volna… :)), valamint pont ráértem szombat délután, felmentünk a Normafára egy pár képet csinálni. Halkan jegyzem meg, hogy napközben is mínusztizen fokok repkedtek, úgyhogy hamar az arcomra fagyott a mosoly, de nagyon élveztem. Cserébe olyan képek készültek, hogy el sem hiszem, hogy én vagyok rajtuk… Nekem nagyon tetszenek, köszi Kata! Illetve hosszútávon megegyeztünk, hogy majd csinál bringás képeket is, ha kicsit jobb lesz az idő, és mondjuk nem fagy rá az ujja az exponáló gombra.

Ez itt én vagyok, amikor épp nem bringázom. A képet Malvin készítette 🙂

A szombat estét a sport jegyében töltöttük, és egy rövid ping-pong bajnokság után leültünk Ki nevet a végén-t játszani. Innen is üzenem a résztvevőknek, hogy aki kartellezik, nem kap sütit legközelebb!!

Mivel szombaton nem sikerült elérni a kritikus hideget, vasárnapra jó ötletnek tűnt megnézni a Cyclocross OB elit futamát. Azt sajnálom, hogy a lányokat nem láttam, mert Vikit megnéztem volna, de majd legközelebb 🙂 A helyszín az előző napi fotózás nyomán eléggé megragadott, mert a munkagépeken kívül a romos gyárépületekhez is van egy megmagyarázhatalan vonzódásom. Akár itt is készülhetnek majd képek úgy tavasz táján. Azért az öltözködés nem volt könnyű, egy Michelin baba hozzám képest karcsú balerina, mindent felvettem, amit csak találtam. Így viszont nem fáztam (annyira), és szó nélkül kibírtam az egy órás futamot. Gratulálok a résztvevőknek, ők az igazán kemények!

Itt jött a nap csúcspontja, nem tudtam tovább halogatni, és meg kellett csinálnom a kiírt görgőzést, úgyhogy a délután hátralevő részét a bringán töltöttem… Egyébként a lehetőségekhez képest nem volt olyan rossz, csak azon gondolkoztam a max sprintek közben, hogy vajon megfelelően van-e rögzítve a bringa, vagy lendületből fogok átrepülni a szemben lévő üvegajtón… Végül szerencsésen megúsztam (különben hogy írtam volna meg ezt a bejegyzést ugye).

Szóval most már megint hétfő van, és még mindig nagyon hideg. Nem lehetne, hogy kicsit feljebb csavarjuk a fűtést odakint?